Projecten

Wat uw vraag ook is, bij Schreuders Tegeltechniek realiseren we het. Of het nu projecten zijn in woningen, op schepen of in bedrijfsgebouwen, binnen of buiten, een klein of groot project:

“overal waar een tegel op kan, kunnen wij betegelen”

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het: het tegelen van wanden en vloeren in een toilet, keuken, sanitaire ruimte, hal, gang, buitenterras, woonkamer, zwembaden, sauna’s. Bekijk een selectie van onze projecten via het keuzemenu en laat u inspireren.

Wij hebben ruime ervaring op gebied van het aanbrengen van vloer- en wandtegels zoals: keramische tegels, mozaïeken, natuursteen, e.d. Op basis van uw wensen adviseren wij u hoe de tegels het best gelegd kunnen worden: diagonaal, in romaans- of wildverband of rechthoekig.

Natuursteen
Natuursteen is één van de mooiste materialen. Het is een natuurlijk materiaal dat uit steengroeven gewonnen wordt. Modern of romantisch, elke sfeer is mogelijk met natuursteen. Natuursteen is niet eenvoudig te verwerken, daarom is ons advies dit over te laten aan een vakman.

Keramische tegel
Keramische tegels worden gebakken en bestaan voornamelijk uit een combinatie van klei, grond en zand. Met keramische tegels zijn vele stijlen mogelijk, van modern tot klassiek en vele variaties in mozaïek. Keramische tegels zijn sterk en duurzaam en vergen weinig onderhoud.

Glas mozaïek
Voeg een bijzonder accent toe met glas mozaïek. De mogelijkheden zijn enorm, van zachte en natuurlijke tinten tot vrolijk en kleurrijk, van glanzend tot geborsteld, van strak en vierkant tot rechthoekig in vrije lengtes en glas mozaïek gemixt met natuursteen, keramiek en zelfs metaal.

In onze showroom kunt u de verschillende soorten tegels zien en combineren. Natuurlijk komen wij graag vrijblijvend bij u langs om samen met de mogelijkheden voor uw project te bespreken. Neem contact met ons op voor een afspraak.