De wereld van tegelpracht

Welkom in de wereld van tegelpracht bij Schreuders Tegeltechniek! Hier laten we je graag zien wat welke recente projecten we hebben gerealiseerd. We zijn trots op ons vakmanschap en de prachtige resultaten die we hebben bereikt in zowel woningen, kantoren en winkels, maar ook in horeca keukens, sportaccommodaties en zwembaden.

Bekijk onze projecten door hieronder in het overzicht één van de afbeeldingen aan te klikken.

Ervaren tegelzetters

Onze getalenteerde en ervaren tegelzetters zijn kunstenaars in hun vak. Ze creëren meesterwerken met tegels, waarbij ze zorgvuldig de kleuren, patronen en texturen combineren om een visueel aantrekkelijk resultaat te bereiken. Of het nu gaat om een luxe badkamer, een moderne keuken, een chique woonkamer of een elegante entree, onze projecten zijn een lust voor het oog.

Volop inspiratie

Stap in de wereld van tegelpracht met onze projecten. Laat je inspireren door de unieke ontwerpen, de perfecte afwerking en de geweldige details. Of je nu houdt van een klassieke stijl, een moderne look, een industriële uitstraling of een speelse twist, wij maken wat u wenst.

Vakmanschap en kwaliteit

Bij Schreuders Tegeltechniek staan vakmanschap, kwaliteit en tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. Onze projecten zijn het resultaat van onze passie voor tegels en ons streven naar perfectie. Van het eerste ontwerp tot de laatste tegel die wordt geplaatst, zorgen we ervoor dat elk detail met de grootste zorg en precisie wordt behandeld.

"Wij tegelen alles waar een tegel op kan"

Neem contact met ons op

In onze showroom luisteren we, onder het genot van een kopje koffie of thee, naar uw wensen en ideeën. Vervolgens krijgt u van ons een gedegen en vakkundig advies. Gebaseerd op jarenlange ervaring, een schat aan kennis en een uitgebreid netwerk. Wij helpen u graag die sfeer en beleving te creëren die bij uw woning, wensen en situatie past.

Natuurlijk komen wij graag vrijblijvend bij u langs om samen met de mogelijkheden voor uw project te bespreken. Neem dan contact met ons op voor een afspraak via: 

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Goed en gemakkelijk geregeld bij Schreuders Tegeltechniek !