Showroom

In onze showroom ervaart u zelf wat een kleur of formaat van een tegel kan doen voor een ruimte.

In onze eigen showroom in Veen kunt u alle verschillende kleuren, maten en soorten tegels bekijken en vergelijken. En u kunt de tegels ook meteen bij ons bestellen! Wij regelen alles voor u. U hoeft dus niet ergens anders tegels te bestellen, er is geen kans op verkeerde of te weinig bestelde tegels of tegels die niet op tijd geleverd worden.

Op basis van een adviesgesprek maken wij een offerte voor u. Veel factoren zijn van belang: de grootte van de ruimte, het soort en het formaat van de tegels, gaat het om wand en vloer of alleen de vloer, hoe is de ondervloer, komen overal dezelfde tegels of juist niet, gaat het om renovatie of nieuwbouw, etc. Pas als we een duidelijk beeld hebben, kunnen we een goede offerte maken.

Naast het ruime assortiment wand- en vloertegels hebben wij ook de benodigde toebehoren zoals tegellijm, hoekprofielen, kimband en gereedschappen in onze winkel in het schap. Alles in één keer besteld en geregeld. Zo weet u zeker dat het tegelzetten op een professionele manier aangepakt wordt.

Gewoon goed en gemakkelijk geregeld bij Schreuders Tegeltechniek!

Onze showroom is enkel op afspraak geopend. Als u een afspraak maakt zorgen wij ervoor dat u in alle rust kunt zien en vinden wat u zoekt. Uiteraard zijn wij beschikbaar voor persoonlijk advies.