Showroom

Welkom in onze prachtige showroom, waar u de magie van tegels kunt ervaren! Wandel door de ruimte en zie met eigen ogen hoe een enkele kleur- of formaatkeuze een hele kamer kan transformeren. Laat u inspireren door de overvloed aan mogelijkheden met onze collectie van kleuren, maten en stijlen tegels. Hier kunt u uw eigen sfeer en stijl creëren, helemaal naar uw wensen. En het beste deel? U kunt de tegels meteen bij ons bestellen. Wij regelen alles voor u, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe tegelproject.

Naast een ruime keuze aan wand- en vloertegels, bieden we ook een prachtige selectie van douchecabines, douchewanden, kranen en badkamermeubels in onze showroom. Hier kunt u meteen alles bekijken en combineren, zodat u uw project tot in de kleinste details kunt afstemmen op uw smaak en behoeften.

Advies op maat

Ons deskundige team staat voor u klaar met advies op maat. We nemen de tijd voor een persoonlijk adviesgesprek, waarbij we rekening houden met alle belangrijke factoren, zoals de grootte van de ruimte, het type en formaat van de tegels, of het om wand- en vloertegels gaat, de staat van de ondervloer, uw wens voor vloerverwarming en andere specifieke wensen. Pas wanneer we een helder beeld hebben van uw wensen en behoeften, maken we een gedetailleerde offerte voor u.

Goed geregeld

Bij Schreuders Tegeltechniek nemen we alle zorgen uit handen en regelen we alles in één keer voor u. Met onze alles-in-één service kunt u erop vertrouwen dat uw project professioneel wordt aangepakt. Of het nu om een renovatie of nieuwbouw gaat. Wij streven ernaar om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat u met volle tevredenheid kunt genieten van het eindresultaat.

Bezoek onze showroom

Breng een bezoek aan onze showroom, waar we u graag ontvangen op afspraak. Neem daarvoor contact met ons op via:

Laat u onderdompelen in de wereld van tegels, terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie of thee. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en u te helpen bij het realiseren van uw droom. Bij Schreuders Tegeltechniek wordt alles tot in de puntjes voor u geregeld, zodat u volop kunt genieten van uw nieuwe badkamer, keuken, toilet of woonkamer!

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Goed en gemakkelijk geregeld bij Schreuders Tegeltechniek !