Showroom

In onze showroom ervaart u zelf wat een kleur of formaat van een tegel kan doen voor een ruimte.

Door de vele verschillende kleuren, maten en soorten tegels die u kunt bekijken en vergelijken, kunt u elke sfeer en stijl creëren die u wilt. En u kunt de tegels ook meteen bij ons bestellen! Wij regelen alles voor u. U hoeft dus niet ergens anders tegels te bestellen, er is geen kans op verkeerde of te weinig bestelde tegels of tegels die niet op tijd geleverd worden.

Naast een uitgebreid assortiment wand- en vloertegels, hebben we ook diverse douchecabines, douchewanden, kranen en badkamermeubels in onze showroom. Zo kunt u meteen alles combineren en bestellen.

Advies op maat

Op basis van een adviesgesprek maken we een offerte voor u. Veel factoren zijn van belang: de grootte van de ruimte, het soort en het formaat van de tegels, gaat het om wand en vloer of alleen de vloer, hoe is de ondervloer, wilt u er vloerverwarming in, komen overal dezelfde tegels of juist niet, gaat het om renovatie of nieuwbouw, etc. Pas als we een duidelijk beeld hebben, kunnen we een goede offerte maken.

Alles in één keer besteld en geregeld. We hebben alles in één hand, waardoor u zeker weet dat uw badkamer, keuken, toilet of woonkamer op een professionele manier aangepakt wordt.

Gewoon goed en gemakkelijk geregeld bij Schreuders Tegeltechniek!

Kom langs

Onze showroom is enkel op afspraak geopend. Als u een afspraak maakt, zorgen we ervoor dat u in alle rust kunt kijken en combineren. Een kopje koffie of thee staat voor u klaar en uiteraard zijn we beschikbaar voor persoonlijk advies.