Hoekprofielen voor uitwendige hoeken

Een hoekprofiel, tegelprofiel of tegelstrip beschermt de uitwendige tegelhoeken tegen stoten, splinteren of barsten. De hoogte van het profiel moet iets hoger zijn dan de dikte van de tegels.

Hoekprofielen zijn er in verschillende materialen (PVC, aluminium en RVS) en uitvoeringen (vierkant, haaks en kwartrond). Daarnaast zijn er verschillende lengtes en hoogtes. Voor uitwendige en inwendige hoeken zijn er speciale 3-weg hoekjes zodat verstekzagen niet meer nodig is en er een mooie afgeronde hoek ontstaat.

Met een hoekprofiel wordt het tegelwerk netjes afgewerkt. Ook voorkom je daarmee dat er vocht of vuil tussen het tegelwerk ontstaat. Bovendien ziet mooi afgewerkt tegelwerk er een stuk netter en professioneler uit!

Natuurlijk hebben wij verschillende profielen in onze showroom beschikbaar, zodat u (vooraf) kunt zien welke profielen het beste bij uw tegels passen. Uiteraard geven u passend advies voor de keuze van het materiaal van het hoekprofiel.

Ook voor alle andere tegelbenodigdheden, zoals bijvoorbeeld tegellijm, gereedschap, voegmiddel of inwas kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Neem dan  contact met ons op via:

Goed en gemakkelijk geregeld
bij Schreuders Tegeltechniek !

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: