Tegels in diverse soorten en maten

Tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, glanzend en mat, met en zonder motief, gerectificeerde en niet gerectificeerde tegels. De keus is haast eindeloos! Gerectificeerde tegels hebben hele strakke, recht gezaagde zijkanten. Ook hebben ze gezaagde, scherpe hoeken. Het voordeel hiervan is dat de tegels strakker tegen elkaar geplaatst kunnen worden en daardoor een kleinere voeg ontstaat.

Natuursteen

Natuursteen is één van de mooiste materialen. Het is een natuurlijk materiaal dat uit steengroeven gewonnen wordt. Modern of romantisch, elke sfeer is mogelijk met natuursteen. Natuursteen is niet eenvoudig te verwerken, daarom is ons advies dit over te laten aan een vakman.

Betonlook

Betonlook is erg trendy en een echte blikvanger. Het geeft de ruimte een moderne en stoere uitstraling. Deze keramische tegel is bijna niet van echt beton te onderscheiden. Betonlook kenmerkt zich door de “vegen” en “strepen” in de tegel.

Houtlook

Met een houtlook tegelvloer zie je nauwelijks het verschil met een echte houten vloer. De houtlook vloer is er in vele kleuren en maten, waarmee in vrijwel ieder interieur een warme en gezellige sfeer gecreëerd kan worden.

Glas mozaïek

Voeg een bijzonder accent toe met glas mozaïek. De mogelijkheden zijn enorm, van zachte en natuurlijke tinten tot vrolijk en kleurrijk, van glanzend tot geborsteld, van strak en vierkant tot rechthoekig in vrije lengtes en glas mozaïek gemixt met natuursteen, keramiek en zelfs metaal.

Decortegels

Decortegels vallen op door hun stijl, kleur, afbeelding of tekening. Met deze tegels kunt u de ruimte een accent geven of juist een statement maken. Ze zijn er in verschillende formaten en vormen, voor zowel de vloer als de wand.

Patroontegels

Met de patroontegel creëert u gemakkelijk een Mediterrane sfeer. Vaak zijn deze tegels geïnspireerd op Portugese of Marokkaanse tegels. Er zijn talloze patronen en printen, in veel verschillende kleuren. Maak van uw hal een blikvanger, door hier een patroontegel te leggen.

Snelle en correcte levering

Al onze tegels kunnen wij snel leveren in de gewenste hoeveelheid. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u de tegels in de juiste tint en kaliber ontvangt, zodat er geen kleur- of maatverschil ontstaat. Kom eens kijken in onze showroom en ontdek daar de materialen die uw badkamer, toilet of keuken de juiste sfeer en uitstraling geven.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via:

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Goed en gemakkelijk geregeld bij Schreuders Tegeltechniek !