Badkamermeubels

Badkamermeubels vormen een onmisbaar element in elke badkamer en zijn verkrijgbaar in een overvloed aan formaten, ontwerpen en kleuren. Of u nu op zoek bent naar een modern, strak meubel, of iets robuusts en stoers, met of zonder wastafelvoorziening, greeploos of met grepen – er is zoveel keus. 

Sfeer

Elk meubel heeft zijn eigen unieke sfeer en stijl, waarmee u uw badkamer kunt personaliseren en inrichten volgens uw eigen smaak. In combinatie met wand- en vloertegels kunt u een badkamer creëren die helemaal bij u past. En welke kraan of spiegel past bij die sfeer. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Mogelijkheden

Ook in een kleine badkamer zijn er talloze mogelijkheden. Platte en minimalistische kasten zijn perfect om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Of u nu ruimte heeft voor een dubbele wastafel en grote lades, of juist behoefte heeft aan een wastafelmeubel dat kan worden gecombineerd met een ruime badkamerkast met voldoende opbergruimte voor handdoeken en verzorgingsproducten, er is altijd een oplossing die past bij uw behoeften en ruimte.

Kom kijken

In onze showroom kunt u verschillende badkamers zien. En natuurlijk hebben wij allerlei inspirerende projecten die we u kunnen laten zijn, om u te helpen om de juiste keuze te maken. En vergeet de mogelijkheid van vloerverwarming niet!

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Neem dan  contact met ons op via:

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Goed en gemakkelijk geregeld bij Schreuders Tegeltechniek !