Verkoop

Bij ons draait verkoop van tegels altijd om meer dan alleen het product. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om u te voorzien van waardevolle tips en advies, zodat u goede, weloverwogen beslissingen kunt nemen over uw tegelwerk.

Hieronder in het menu kunt u een keuze maken om meer te weten te komen over ons aanbod.

Professioneel advies op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende soorten vloer- en wandtegels, zoals keramische tegels, mozaïeken en natuursteen. Op basis van uw wensen geven wij advies over de beste manier om de tegels te leggen, zoals diagonaal, in romaans- of wildverband, of rechthoekig. Meer weten over:

Keramische tegels

Keramische tegels zijn een populaire keuze vanwege hun diversiteit aan stijlen, van modern tot klassiek, en de vele variaties in mozaïek. Ze zijn ook sterk, duurzaam en vergen weinig onderhoud.

Keramische tegels worden gebakken en bestaan voornamelijk uit een combinatie van klei, grond en zand.

Gerectificeerde tegels

Een gerectificeerde tegel is een tegel waarvan (na het bakproces) de kanten worden afgezaagd of afgeslepen. Dit heeft als voordeel dat de tegel kaarsrechte kanten heeft en hierdoor zeer maatvast is. 

Doordat de kanten zo recht zijn is het ook mogelijk om de gerectificeerde tegels met hele dunne voegen te leggen. Dit geeft vaak een strak en modern eindresultaat.

Wand- en vloertegels

Het verschil tussen wand- en vloertegels is dat wandtegels dunner zijn en minder sterk. Vaak worden ze ook gemaakt van een andere kleisamenstelling. Wandtegels kunnen niet op de vloer geplaatst worden. Vloertegels kunnen wel op de wand geplaatst worden.

Wandtegels zijn dikker en sterker, omdat ze vaak intensiever worden gebruikt. Denk aan het schuiven van stoelen, het gewicht van meubilair dat erop staat, het belopen van de tegels met (natte en vieze) schoenen of doordat er iets op valt.

Voor ruimtes die intensief worden gebruikt, zoals winkels of kantoren, is slijtvastheid belangrijk bij het kiezen van tegels. Let hierop bij het maken van uw keuze.

Toebehoren voor tegels

Naast een ruime keuze aan tegels, bieden wij ook een allerlei tegeltoebehoren aan voor degenen die zelf willen klussen of voor kleine ondernemers. Bovendien leveren wij badkamermeubels, douchewanden, wastafels, kranen en douchesets van diverse merken. U kunt verschillende modellen en uitvoeringen bekijken in onze showroom. Maak daarvoor een afspraak, zodat wij alle tijd hebben om u uitgebreid te adviseren.

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor al uw wand- en vloertegels en het laten betegelen van de verschillende ruimtes. Wij verkopen ook tegelbenodigdheden voor de klant die zelf wil klussen of voor de kleine ondernemer.

Dus niet alleen voor wand- en vloertegels kunt u bij ons terecht, maar ook voor vloerverwarming, badkamermeubels, kranen, douchewanden en diverse toebehoren helpen wij u graag.

Snelle en correcte levering

Al onze tegels kunnen wij snel leveren in de gewenste hoeveelheid. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u de tegels in de juiste tint en kaliber ontvangt, zodat er geen kleur- of maatverschil ontstaat. Kom eens kijken in onze showroom en ontdek daar de materialen die uw badkamer, toilet of keuken de juiste sfeer en uitstraling geven.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via:

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Goed en gemakkelijk geregeld bij Schreuders Tegeltechniek !