Vloerverwarming

Stel je eens voor: een koude ochtend in de winter, je zet je blote voeten op de vloer en verwacht een ijskoude tegel. Maar tot je verbazing voelt de vloer heerlijk warm aan, als een zachte deken onder je voeten. Dat is het wonder van vloerverwarming in combinatie met prachtige tegels, perfect samengesmolten om je een comfortabele en gezellige sfeer te bieden in elke kamer van je huis.

Overal vloerverwarming

Of het nu in je badkamer, woonkamer, hal, toilet of keuken is, wij kunnen vloerverwarming voor je verzorgen op verschillende manieren. We kunnen het infrezen in een bestaande betonnen of tegelvloer, monteren op noppenplaten of draadstaalnetten. Hoe we de verwarming aanbrengen, hangt af van de huidige situatie in jouw huis. Daarom komen we graag bij je langs om de situatie te bekijken en samen met jou de mogelijkheden te bespreken.

Compleet

Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige verlegging en montage van de vloerverwarming. De gehele vloer wordt afgewerkt met een gladde cementdekvloer, zodat alles naadloos op elkaar aansluit. En dan is het tijd voor de finishing touch: de prachtige vloertegels die perfect passen bij jouw stijl en smaak. Het resultaat? Een vloer die niet alleen warm aanvoelt, maar er ook nog eens adembenemend uitziet.

Alles in één

En het beste van alles? Omdat we alles in eigen beheer doen, heb je zo min mogelijk overlast. Je kunt genieten van de comfortabele warmte van je vloerverwarming en de schoonheid van je tegelvloer, zonder zorgen over gedoe of ongemak. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en comfort, waardoor je huis echt een thuis wordt.

Ideale combinatie

Vloerverwarming en tegels kunnen perfect gecombineerd worden. Dit type verwarming kan toegepast worden in de badkamer, woonkamer, hal, toilet of keuken kunnen wij voor u verzorgen. Het geeft niet alleen een hele prettig warmte, maar is ook nog eens behoorlijk energiezuinig.

Vloerverwarming monteren

De vloerverwarming kunnen we infrezen (in bestaande beton of tegelvloer), op noppenplaat of op draadstaalnetten monteren. Hoe we de verwarming gaan aanbrengen is afhankelijk van de bestaande situatie. Daarom komen we graag ter plaatse om de situatie te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken.

We zorgen voor een vakkundige verlegging en montage. Het geheel wordt afgewerkt met een cement dekvloer. Op de glad afgewerkte dekvloer komen (uiteraard) de vloertegels. Zo heeft u overal een aangename warme vloer. En omdat we dat allemaal zelf doen, sluiten de werkzaamheden naadloos op elkaar aan en heeft u zo min mogelijk overlast.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Neem dan  contact met ons op via:

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Goed en gemakkelijk geregeld bij Schreuders Tegeltechniek !