Badkamers

De badkamer wordt vrijwel dagelijks gebruikt. De keus aan wand- en vloertegels is enorm en veel combinaties zijn mogelijk. De tegels bepalen voor een groot deel de sfeer in de ruimte. Lichte tegels op de wand en donkere op de vloer? Of kiest u voor kleurrijk? Of toch liever landelijk?

Omdat een badkamer anders wordt gebruikt dan een keuken of toilet, is het aan te raden om anti-slip-vloertegels of ruwe vloertegels gebruiken. De keus aan wand- en vloertegels is enorm en veel combinaties zijn mogelijk.

Ook kunnen wij badkamermeubels, kranen, douchecabines, spiegels en allerlei andere materialen voor de badkamer leveren. In onze showroom hebben wij diverse opstellingen staan en uiteraard hebben we ook allerlei catalogussen van leveranciers bij de hand om u te helpen de juiste keuze te maken.

Tips voor de badkamer:

  • Bij matte en lichte tegels zult u krassen minder snel zien.
  • Donkere tegels zien er minder snel vies uit.
  • Vloertegels kan je wel op de wand gebruiken, maar andersom niet.
Een badkamer betegelen is een precies werkje en niet iedereen kan dat zomaar. De ruimte is niet zo groot, maar heeft wel veel hoeken, randen, leidingen en afvoeren waar rekening mee gehouden dient te worden. Ook vloerverwarming is een hele fijne en interessante optie.

Klik op één van onderstaande foto’s om voorbeelden van badkamers te bekijken die wij gemaakt hebben.