Patroontegels

Met patroontegels creëert u het Mediterrane gevoel bij u thuis. Patroontegels zijn in verschillende motieven, groottes en materialen verkrijgbaar. Creëer een schitterende entree of hal met deze sfeervolle tegels. Of zorg voor een nostalgische uitstraling in de keuken. Natuurlijk kunt u patroontegels ook gebruiken in de gang, de badkamer of het toilet voor een eigen persoonlijke touch. Klik voor meer inspiratie op de foto om onze projecten met patroontegels te zien.

Vele soorten patroontegels

De meest bekende patroontegels zijn de Portugese tegels. Ook de vintage tegels (met een doorleefde en versleten uitstraling) zijn erg populair. Hiermee geeft u uw ruimte een authentiek, warm en sfeervol gevoel.

Er zijn authentieke, oude, handgemaakt tegels. Maar tegenwoordig kunt u ook kiezen voor keramische patroontegels. Laat u inspireren in onze showroom.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Spreken onze tegels met patronen u aan en wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte voor uw vloer of wand?
Neem dan contact met ons op via:

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: