Vloeren

Tegels zijn de beste manier om een keukenvloer of badkamervloer af te werken. Ze bieden maximale bescherming tegen vocht en vuil. Door het enorme aanbod (in bijna elke maat en kleur) kunt u elke ruimte een eigen sfeer geven.

Wilt u brede of smalle voegen, wel of geen plinten op de muur, en hoe wilt u de tegels gelegd hebben? Allemaal zaken waarin u een keuze moet maken. Want iedere combinatie straalt een andere sfeer uit.

Een paar tips:

  • Grote tegels brengen rust in een ruimte.
  • Kleinere tegels geven een luxe hotelgevoel.
  • Rechthoekige tegels kunnen verschillende uitzichten bieden. Wilt u dat de ruimte breder en groter oogt of juist langer en smaller?

Wist u dat een tegelvloer prima gecombineerd kan worden met vloerverwarming? Als u dat overweegt, dan vertellen wij u graag waar u rekening mee moet houden, zodat u straks optimaal en probleemloos kunt genieten van uw vloer.

De eisen aan een badkamervloer zijn anders dan de eisen aan een keukenvloer. Een badkamervloer moet wat stroever zijn om uitglijden te voorkomen, terwijl een keukenvloer veel meer belopen en gebruikt wordt. Wij helpen u graag de juiste tegels te kiezen voor elke ruimte.

Niet alleen de ruimtes binnen kunnen wij voorzien van tegels. Ook voor buitenterrassen, zwembaden en andere projecten buiten kunnen wij betegelen.

Klik op één van onderstaande foto’s om de pagina met projecten te openen.