Vloeren

Vloeren in de badkamer of keuken kunt u het best afwerken met tegels. Ze bieden maximale bescherming tegen vocht en vuil. Door het enorme aanbod (in bijna elke maat en kleur) kunt u elke ruimte een eigen sfeer geven.

Wilt u brede of smalle voegen, wel of geen plinten op de muur, en hoe wilt u de tegels gelegd hebben? Allemaal zaken waarin u een keuze moet maken. Want iedere combinatie straalt een andere sfeer uit.

Vloeren hebben we al zoveel gemaakt. Een aantal projecten vindt u hier ter inspiratie. Klik op één van onderstaande foto’s om de pagina met projectfoto’s te openen.

Tips voor vloeren

  • Grote tegels brengen rust in een ruimte.
  • Kleinere tegels geven een luxe hotelgevoel.
  • Rechthoekige tegels bieden verschillende mogelijkheden. Wilt u dat de ruimte breder en groter oogt of juist langer en smaller?

Wist u dat een tegelvloer prima gecombineerd kan worden met vloerverwarming? Als u dat overweegt, dan vertellen wij u graag waar u rekening mee dient te houden, zodat u straks optimaal en probleemloos kunt genieten van uw vloer.

Eisen aan vloeren

De eisen aan een badkamervloer zijn anders dan de eisen aan een keukenvloer. Een badkamervloer moet wat stroever zijn (antislip) om uitglijden te voorkomen, terwijl een keukenvloer veel meer belopen en gebruikt wordt. Wij helpen u graag de juiste tegels te kiezen voor elke ruimte.

Niet alleen de ruimtes binnen kunnen wij voorzien van tegels. Ook  buitenterrassen, zwembaden en andere projecten buiten kunnen wij betegelen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Spreken deze voorbeelden van tegelvloeren u aan en wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte voor uw vloer?
Neem dan contact met ons op via:

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: