Toiletten

Het toilet is een belangrijke ruimte in huis. In deze ruimte kun je werken met verschillende tegels of natuursteen. Maar u kunt er ook voor kiezen in uw hele huis dezelfde tegel te gebruiken. Zo kan bijvoorbeeld het toilet (zowel boven als beneden) uitgevoerd worden in dezelfde stijl als de badkamer. Belangrijk is dat de tegels voor in het toilet gemakkelijk schoon te maken zijn en geen vuil aantrekken.

Klik op één van onderstaande foto’s om te zien welke projecten met toiletten wij hebben uitgevoerd.

Tips

Voor het kleinste kamertje van je huis zijn er ook genoeg mogelijkheden. Een paar tips:

  • Contrast in vloer- en wandtegels zorgt voor een optisch grotere ruimte. Kies bijvoorbeeld voor grijze vloertegels en witte wandtegels.
  • Voor het schoonmaken is het handig als alles van de grond is. Denk dus aan zwevende toiletten, toiletborstels en afvalemmers.

Wij hebben in onze showroom verschillende soorten tegels en accesoires beschikbaar. Maak een afspraak om vrijblijvend onze showroom te komen bezoeken.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Spreken deze voorbeelden van toiletten u aan en wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte voor uw toilet(ten)?
Neem dan contact met ons op via:

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: