Keukens

De keuken is een ruimte die intensief gebruikt wordt. Daarom is het verstandig om voor de vloer tegels te kiezen die niet of nauwelijks slijten. Daarmee zorgt u ervoor dat de vloer goed bestand is tegen vaak en intensief gebruik, zoals in de keuken zeker het geval zal zijn. De wandtegels in de keuken kunnen vaak in dezelfde kleur en/of motief geleverd worden als de vloertegels. Maar het is ook mogelijk om een heel andere soort of type wandtegel te kiezen.

Klik op één van onderstaande foto’s om een aantal voorbeelden van keukens te bekijken die wij gemaakt hebben.

Een tegel voor elke keuken

Het is mogelijk om “te spelen met tegels”. Kies bijvoorbeeld voor een visgraatmotief – eventueel met een bredere voeg voor een stoere uitstraling – of kies een combinatie van tegels – (effen) kleur en patroon combineren, of een grote tegel combineren met een decortegel. Ook kunt u  kiezen voor bijvoorbeeld een tegel met houtlook motief of Portugese tegels.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Spreken deze voorbeelden van keukens u aan en wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte voor uw keuken?
Neem dan contact met ons op via:

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: